Hoppa till sidans innehåll
Foto: Marco Silfverberg Sommar och boule i Varberg

Soliga dagar för QUA i Varberg

30 JUN 2019 10:27
Solen lyste konstant över QUAs spelare i Varbergs strand cup. 4:a, 5:a och 7:a av 154 lag i V60 dubbel. På fredagen blev det 2:a och tredjeplats för QUA i V55 nationella trippel.
  • Uppdaterad: 30 JUN 2019 10:27

Sommaren i Varberg är underbar och i år kom också en Korsikan till tävlingarna i Varberg. På lördagen samlades både svenska landslaget alla lag, danska landslagets spelare, Finlands duktiga och spelare samt det bästa från Sverige. Dessutom var Korsika reprensenterade.

Korsikas flagga passade bra i värmen

 

Tre vänner som klarade solen bra

Varmt var det redan på torsdagen men det hindrade inte Klas och Lisbeth till en hedrande 7 plats. 5:a blev Michael Uppström och Matts Linden. Bäst blev Sven Jönhede som med undertecknad blev 4:a i V60 dubbel. Att komma så långt bland 154 lag är otroligt bra. Deltog gjorde även Terje, Rune och Puma men dessa hamnade utanför prislistan.

 

Före detta QUA-spelaren Matts Linden från Lillens vänner njöt med Micke

 

På fredagens nationella trippel i v55 blev Michael Uppström, Sven Jönhede och Matts Linden 2:a efter att i finalen förlorat stort mot Kärnan. Trea blev Terje Nordborg, Jaime Higa och undertecknad.

 

Nöjda pristagare

På lördagen spelade Terje, Bill och Jaime trippel i öppen klass. Man startade mot Lin Calderyd och Linnea von Eggers Patron från ungdomslandslaget föstärkt med förbundskapten Emil. Det såg ut att bli en enkel seger för den äldre generationen men slutade i förlust 12-13. Godhjärtade Jaime kan berätta vad som egentligen hände i hans huvud under den matchen. Sedan blev det flera fina segrar ända fram till åttondel då Camilla och Dennis Duvenfelt med  Kjell Mattson slog ut de tappert kämpande med 10-13.

Skribent: Bill Jakobsson
Epost: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info