Hoppa till sidans innehåll

Tredjeplats för Terje

12 MAJ 2019 19:57
Det blåste lite kallt i det soliga Trelleborg. Det spelades både dubbel i V65 och trippel i öppen klass men ingen representerade QUA i V65 eftersom Micke Uppström fått förhinder.
  • Uppdaterad: 12 MAJ 2019 19:57

I Trelleborg är trädet levande förklarade den utmärkte och trevlige domaren Claes Simängen på samlingen innan spelstart. Hade ett klot fastnat i någon grenklyka i trädet så hade mätningen blivit mycket intressant.

samling

Samling innan spelstart i Trelleborg Open    Foto Christian Holm

I den öppna klassen spelade Terje Nordborg semifinal mot landslagsmeriterade Jocachim Andersson, Anders Larsson och Mikael Larsson. Det blev storförlust men en fin tredjeplats till Terje, Håkan Paaske och Jaime Higa. Jocke, Anders och Micke vann sedan finalen mot Roger Svensson, Bill Jönsson och Simon Åkesson.

Christian Holm och Benny Andersson spelade öppen trippel med undertecknad och vann första matchen i gruppen mot Tyringe Boulegetingar med Noel Franzén, Jessica Karlsson och Björn Meijer med 13-5. Sedan blev det förlust mot hemmalaget Trelleborg 7-13. Sedan var det dags för årets skräll. Håkan Hallberg, Henri och Viktor von Eggers Patron besegrades med 13-11. Det blev oväntat A-slutspel för debutanten Christian, Benny och Bill. Trippellaget slutade alltså på 9 plats.

Trelleborg Open är verkligen en av vårens höjdpunkter och nästa år kanske Claes sitter i trädet och mäter avstånd till en kastad plomb.

Skribent: Bill Jakobsson
Epost: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info