Gratis provspel

05 JUN 2014 13:26
Upptäck en härlig sport tillsammans med ett trivsamt gäng. Medlemmarna i Quatre Boule hjälper dig att komma igång.
  • Uppdaterad: 19 FEB 2018 01:34

Gör ett besök på Bouletoftahallen i Malmö och provspela gratis tillsammans med oss. Vi lär dig grunderna i spelet. Om du inte har egna bouleklot så får du låna av oss. Vi tränar tisdag och torsdag 18-21 (c:a). Ta kontakt med Birgitta Morau på This is a mailto link för att bestämma vilken dag som passar dig bäst. Välkommen!

Erbjudandet gäller första besöket och träningstillfället, därefter betalar du ordinarie entréavgift, just nu 70 kronor. Blir du medlem i en av alliansklubbarna (QUA, Fjädern och PRO) kostar det 45 kr. Det går också bra att köpa ett klippkort för 700 kr (450 för medlem). Det gäller för inträde vid tolv tillfällen. Dessutom har vi årskort för 2000 kr (1300 för medlem).

Hitta hit: Bouletoftahallen ligger på Genarpsgatan 6, Hangaren 2. Kör Sallerupsvägen rakt ut från Värnhemstorget, sväng in till vänster på Johanneslustgatan, ta första till höger, passera en korsning, ta in till vänster efter cirka 100 meter. Se karta.

Skribent: Dennis Paulsson

Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

Quatre Boule på Facebook

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule