Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill Jakobsson Kärnan toppade med Jonny Patron i div 2 men inte ens det hjälpte

Bragden i Div 2 och PRO

11 SEP 2019 18:03
Bragden i Staffanstorp i Div 2 för veteraner och fina framgångar i PRO. Serieseger med 5 poäng i div 2 för veteranen. UK Michael och Christer Larsson var mycket nöjda när redaktionen träffade dom på medlemsmötet.
  • Uppdaterad: 11 SEP 2019 18:03

Christer L är mycket imponerad av sitt lag i div 2, Ronny, Birgitta, Tommy K, Jan S, Benny, Lisbeth, Ing-Marie, Kerstin, Kristin drog alla sitt strå stacken. Har jag glömt någon så är det mitt minne som fattas och inte av illvilja. Harmonin i laget har varit fantastisk.

De uppskjutna matcherna spelades på Äpplegården i Staffanstorps utebanor. Det är luriga och ger oss stor fördel, menar Christer. Övriga matcher spelades på fotbollsplanen en bit ifrån. Kärnan toppade med Jonny Patron men även han fick se sig besegrad och matchen mellan lagen slutade 2-2.

Något firande blev det inte efteråt och inte heller någon uppflyttning.

Seriespelet i PRO vanns av Erik och Ing-Marie. I Finalen mötte de Benny Lilian och Terje. Ing-Marie la som en gud, berättar Terje över telefon

Tredje plats togs av Tommy Christer och spelades på utebanorna i Bouletoftahallen. Tommy och Christer verkade trivas bättre inomhus där dom vann slutspelet. Det blev final mot Lilian, Benny och Terje. Erik och Ing-Marie kom på delad tredjeplats.

QUAs Medlemsmöte var ganska kort. MBA, Svenska cupen, Hallsvenskan och SM diskuterades. Flera nya spelare är på gång och har meddelat att de vill bli medlemmar i QUA. En positiv stämmning konstaterade en nöjd ordförande Sven Jönhede. Nästa år satsar vi på guld i elitserien.

Skribent: Bill Jakobsson
Epost: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info