Hoppa till sidans innehåll

Brons till QUA

07 NOV 2021 17:36
Trötta fick vi åka hem utan guldmedalj och prispengar. Semifinalen i svenska cupen för V55 slutade med brons till QUA. Humöret var ändå gott på hemvägen till Malmö.
  • Uppdaterad: 07 NOV 2021 17:36

QUA spelade semifinal på söndagsmorgonen mot senaste vinnarna av svenska cupen v55, Boulero från Stockholm.  För undertecknad började allt bra med en carreau på första skottet vilket alltid känns bra. QUA tog ledningen i mixedtrippeln och det blev en hård match som till slut Boulero vann övertygande med 4-13. I Trippeln hade QUA flera fina lägen men tog inte vara på dessa och matchen slutade 7-13.

 

Efter de båda tripplarna krävdes tre vinster i dubblarna. Det så till en början bra ut och QUA ledde i samtliga matcher. Ante och Michael ledde stort i dubbeln 1. I mixeddubbeln hade man lite mindre ledning och i dubbel 2 ledde man bara med 2-0 efter de tre första omgångarna. Jerry och undertecknad sköt bort 5 klot men fick bara ett ynka poäng för den bedriften. Istället tappade vi vårt fina spel. Christer hoppade in vid ställning 2-12 men till ingen nytta.

Förlusten sved men vi var trots allt ganska nöjda med vår insats. Marie Boule, Boulero och TRIX från Skövde är otroligt bra lag men det är också QUA som kan mäta sig med de bästa i boulesverige. Vann gjorde Maria boule med bland annat flera från svenska veteranlandslaget och välmeriterade Tove Näs.

 

Lena Hansen från Sundsvall och Landskrona bildade fanklubb till QUA under dagen. Hon åkte med bussen hem till Malmö. Undertecknad hoppade av vid Mjölbys stadshotell för en välförtjänt veckas vila. Nästa helg blir det boule igen. Först fyra säckar på lördag och sedan Hallsvenskan i Tyringe på söndagen

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info