Hoppa till sidans innehåll

Elitlaget till Motala

06 JUL 2021 19:14
Den 14 och 15 augusti spelar QUA elitseriespel för veteraner i Motala. Hotell är beställt och laget uttaget. Ni andra har möjlighet att vara med i QUAs andra två lag i veteran div 2 och öppen klass.
  • Uppdaterad: 06 JUL 2021 19:14

Uttagningskommittén (UK) har tagit ut följande spelare till Motala den 14 och 15 augusti. Matts Linden, Michael Nilsson, Sven Jönhede, Terje Nordborg, Michael Uppström, Ante Turkalj, Jerry Käsper och Bill Jakobsson. 

Dessa spelare har deltagit frekvent på våra träningar. Skador och Pandemin har gjort att många inte kunnat vara med på träningen men vi hoppas att konkurrensen ökar nu när Pandemin förhoppningsvis ebbar ut och vi blivit vaccinerade. Avslutande sammandraget blir 11-12 september.

Även om man bara satsat på elitlaget och inte kom med denna gången så betyder det inte att man saknar möjlighet att komma med till september. Att spela i de andra serierna ger både matchträning och nyttig erfarenhet av seriespel.

Våra UK för Veteraner div 2 och Öppen klass kommer att göra sina uttagningar och det är viktigt att visa sitt intresse till Rune Elisson (UK för Öppen klass) och Christer Larsson (UK för veteran div 2). Michael Uppström och undertecknad som UK för Elitlaget kommer hjälpa till med uttagningen i den mån det behövs.

 

Ha en riktigt skön sommar.

Redaktionen tar semester.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info