Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill Inga getingstick rapporterades

Final i Getingsticket

05 JUL 2020 21:13
Det blev blött när Getingsticket avgjordes i helgen. Regnet öste ner båda dagarna. Terje Nordborg vann tillsammans med Lena Hansen och Ib Christiansen B-finalen i trippel under lördagen i Getingsticket. Undertecknad tog sig till A-final.
  • Skapad: 05 JUL 2020 21:13

Några insekter med vassa gaddar kunde inte siktas denna helg. I de kraftiga skyfallen och våta omgivningarna var det istället mördarsniglar som var talrikast. Det var nog värst under lördagen då trippeln avgjordes. Dan Edman, Bo Persson och Patrik Wiik vann över  Gert Olsson, Magnus Müller och David Wiik i finalen. I B-finalen vann  Lena Hansen och Ib Christiansen med Quatre Boules Terje Nordborg.

Pappa Patrik mötte sonen i Daniel i A-finalen men i dubbel spelade dom ihop Foto:Bill

På Söndagen spelades dubbeln. Det blev Håkan Bergqvist och Bo Persson som vann över Matts Linden och Quatre Boules Bill Jakobsson. Bosse blev alltså dubbel vinnare i Getingsticket genom att ta hem både dubbel och trippel. Finalen såg ut att förloras av segrarna då Håkan hade lagt tre lägg för långt. Klotunderläge 3-5 då Bosse la in strax bakom lillen. Tre missade skott och två dåliga lägg från motståndarna avgjorde matchen.

Bo Persson blev dubbel vinnare. Sanna och Joakim Trogen kom från Göteborg för att spela. Foto:Bill 

Det var omväxlande väder under Söndagen och det var mycket svårt att skjuta. Att träffa på järnet var nästan ett måste. I den gyttjiga lervällingen blev det läggarnas tävling. Undertecknad som dagen till ära ingick i tävlingskommittén tyckte att arrangemanget höll mycket hög standard.

Att koppla och testa regnvattentunna var perfekt denna helg   Foto:Bill

Skribent: Bill Jakobsson
Epost: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info