Hoppa till sidans innehåll

Glad sommar

11 JUL 2020 18:13
Många hade varit på SM om det varit en normal sommar. Denna sommar har avstånd och försiktighet varit grunden men det har inte hindrat sammankomsterna utanför Bouletoftahallen att bli stora sociala succéer, Tack alla som hjälpt till.
  • Uppdaterad: 11 JUL 2020 18:13

Lördagen sammankomst utanför Bouletofthallen bjöd på vackert väder och fint spel. Banorna hade blivit lite mjuka efter fredagens regn. Flera av de 30 spelande var från Quatre Boule och bland publik kunde man se Ante, Ronny, Birgitta, Christer, Jonny, Bert m fl.

Bäst gick det för Jaime Higa med Markus P på andraplats och Terje, trea. Övriga pristagare blev Bosse, Bill och Anna Draca från Lillens vänner. Dagens gäster kom från Tullbron, Falkenberg. Patron och Karin från Kärnan i Helsingborg var också på plats.

För några av oss blir det nu lite sommaruppehåll men i augusti blir det 6 manna på Gröningen i Helsingborg. LBO ställer upp med ett veteranlag och Ronneby med sitt öppna elitlag.   Kärnan har två lag och Svalöv har förstärkt med Toni Blomdahl från Tyringe. 

Quatre boule mönstrar ett riktigt stark lag förstärkt med Mats Linden. Michael Uppström, Jerry Käsper, Terje Nordborg, Christer Petterson, undertecknad och Matts Linden från Lillens vänner ska spela 6 manna den 22 augusti.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info