Hoppa till sidans innehåll
Foto: Birgitta M Tre gånger Christer. Petersson, Svensson och Larsson i Tyringe för Div 2.

Grillfest och morgondagen

18 AUG 2021 20:09
Imorgon är det grillfest för QUAs medlemmar. Det finns anledningen att festa men också att se fram mot en härlig höst med mycket boule.
  • Uppdaterad: 18 AUG 2021 20:09

Det är lite tråkigt att jag missat att anmäla mig till årets Grillfest med QUA. Det hade varit kul att ses så här efter seriespelen. Det är mitt eget fel och visar med all tydlighet vilket usel administratör jag är.

I september spelas andra omgången i seriespelet. För oss veteraner i eliten blir det Lindome och för div 2 Falkenberg. Detta innebär fyra viktiga matcher för elitlaget och fem för div 2 som kan avgöra tabellerna. Fram till dess måste UK ta ut lagen om det inte redan är gjort. Det öppna laget spelar två helger i september. Först 11-12 september och sedan 25-26 september i Kristianstad.

Inomhussäsongen börjar snart och i hallen pågår banläggning. Innan vi kommer dit ska vi kanske spela lite oftare på de lite grusigare banorna vid Bouletoftahallen. Det är bra att träna där då underlaget ställer andra krav både på läggare och skyttar.

Tisdagarna kommer vi fortsätta att lotta spel. Några onsdagar framåt krockar träningen med Bouletoftaspelen. På torsdag den 25/8 träffas de som inte spelar Bouletoftaspelen på de grusiga planerna och lottar spel. Onsdag den 1 september blir det träning inför seriespelet och onsdagen den 8/9 tränar de som inte spelar bouletoftaspelen på de grusiga banorna.

Oktober startar med kval till Svenska cupen i V55 2-3 oktober. och helgen efter börjar Hallsvenskan.

 

 

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info