Hoppa till sidans innehåll
Foto: Birgitta Morau Medaljörer från QUA. Tommy, Christer Svensson,Terje, Micke. Christer Pettersson saknas på bilden

QUA imponerar - Micke och Terje i final

02 SEP 2021 21:49
Fem av åtta spelare i semifinal är ett riktigt styrkebevis av QUA. Vellingespelen för V65 dubbel spelades under torsdagen. I B-finalen blev det också seger för QUA.
  • Uppdaterad: 02 SEP 2021 21:49

Det är tätt mellan tävlingarna nu. Och QUA:s spelare är med och tar för sig. I Vellingespelen var det Michael Uppström och Terje Nordborg som lyckades bäst med en andraplats. Förlust i finalen, 7-13, mot Marieholms Palle Olsen och Torben Gade.
I semifinalen slog Micke och Terje ut QUA:s Christer Pettersson som spelade med Karin Morän från Kärnan (13-6). Även Tommy Karlsson/Christer Svensson tog sig till semifinal. Där blev det stryk mot de slutliga vinnarna. Fem av åtta spelare i semifinal är ett riktigt styrkebevis av QUA.
Finalen var välspelad med massor av fina lägg, men framför allt ett fantastiskt skytte av Palle Olsen. När Palle är på topp har han få övermän i klassen. Om ens någon. En njutning att se.
Från kvartsfinalen noterar vi att Micke och Terje var riktigt illa ute mot Anders och Birgitta Neroth, Smedkulan. Men det hotande nederlaget vid 0-11 vändes till seger efter 13 raka poäng, bland annat med två avslutande fyror.
Rune Elisson och Johnny "Puma" Persson nådde åttondelsfinal, liksom Klas Nilsson som lirade ihop med Trelleborgs Håkan Bergkvist. Lika långt tog sig Dennis Paulsson tillsammans Göran Peterson, Lillens Vänner.
Tre av QUA:s lag hamnade i B-slutspel. Där drog Birgitta Morau och Ronny Björkman längsta strået. Seger i finalen efter en jämn match mot Smedkulans Tonny Bokdalen/Per Svensson.
Skribent: Dennis Paulsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info