Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill Jakobsson Matchen mot Kärnan i Botaniska trädgården blev stenhård

Seger i div 2

09 SEP 2019 11:31
Det var i division 2 som QUA gjorde succe under denna helg. Serien vanns 4 poäng före Kärnan. Elitlaget kämpade tappert och kan glädja sig åt en 3:e plats i Elitserien, i slutspelet blev man 6:a.
  • Uppdaterad: 09 SEP 2019 11:31

Katt..astrof sa Bull och Bill om lunchen på lördag i Uppsala. En liten plastburk med sönderkokt kål, potatissallad och rostbiff. Söndagen lunch var mycket bättre, köttgrytan smakade utmärkt. Annars var organisationen bra och iden med avsluta matcher som stod 3-0 sparade tid. Sista matchen skrevs till förlust 13-0 oavsett den faktiska ställningen. Regnet blev inte så ihållande och i stort hade vi fint väder hela helgen.

På Lördagskvällen träffades hela QUAs elitlag på den grekiska restaurangen Tsatsiki vid Fyrisåns forsar. Det åts lammracks, bläckfisk, grillspett och mycket annat. Maten var jättegod och stämningen var på topp när vi gick hem till hotellet.

Söndagens första match var mot Kärnan. Lag 2 med Ante, Rolle och undertecknad fortsatte att visa framfötterna och vann med 13-6 över Kärnans Håkan Paaske, Gert och Leif. Tyvärr fortsatte oflytet att grina Lag 1 i ansiktet. Det blev förlust och 1-1. Lag 2 såg ut att gå mot en klar seger mot Yngve, Werner och Sven men med bra taktik och inhopparen Jaime lyckades Kärnan vända matchen till 12-13. I denna match sista runda tvingades Kärnans lag skjuta 6 skott för att vinna. Mötet slutade 3-1 till Kärnan.

Sista mötet mot Boo blev tyvärr en ganska avdankad historia i delvis regn. Energin var slut i båda våra lag och den sistas matchen för lag 2 slutades spela vid ställningen 5-5 eftersom segern till Boo redan var klar. Hela slutspelet slutade med Kärnan som vinnare och QUA på 6:plats. I veteranserien div 2 blev QUA seriesegrare före Kärnan. Någon mer information om denna succe har inte inkommit till redaktionen.

Trelleborg gick inte upp i elitserien och Nycelpigorna från Malmö kom 6:a i öppen klass.

Glöm inte QUAs medelemsmöte på tisdag!

 

 

 

Skribent: Bill Jakobsson
Epost: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info