Hoppa till sidans innehåll

Anders Blixt 3:a

03 APR 2022 18:37
Det blev Trix med Janne, Hannu, Thomas och Stefan från Lindome som vann landslagskvalet. Anders Blixt var med och slog regerande mästarna från Maria och gick till semifinal tillsammans med Patrik, Bosse och Gert.
  • Uppdaterad: 03 APR 2022 18:37

Nu i helgen den  2:a och 3:e april spelades landslagskval för veteraner i Lillehallen, Södertälje. Banorna var svårlagda och spelet kunde följas tack vara att svenska bouleförbundet gett Niklas Holmström detta uppdrag. Jättebra proffsiga sändningar. Hade Svenska bouleförbundet haft råd men en bisittare också hade det blivit ännu bättre.

Anders Blixt lag  började med två raka segrar och fick möta regerande mästarna redan i trippelknocken där blev det förlust 3-13. Via match mot Åke Rydén gick man sedan direkt till söndagens spel. I dubbelknocken på söndagen mötte man starka laget Edman och vann 13-4 och sedan slog man regerande mästarna Bäckström från Maria med 13-9.

Det blev semifinal som förlorades mot vinnarna med 2-13. Bra gjort av Anders, Patrik, Bosse och Gert. Nästa gång kan det gå hela vägen. Det blir 8 rankingpoäng till Anders Blixt som därmed passerar undertecknad i rankinglistan för V55. I finalen slog Trix-laget Roger Söders lag med 13-3. Sista omgången sköt Janne ett skott som gav 5 poäng. De vann annars på fint läggspel och enormt bra skytte från Thomas Callderyd.

Trix med Janne, Hannu, Thomas och Stefan från Lindome får spela i veteranlandslaget. Grattis vi håller tummarna för er!Vill man se matcherna i efterskott så kan man hitta dom på svenska bouleförbundets facebooksida eller så småningom på YouTube.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info