Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill Gamledansk är dynamit och de rödvide vann 2019

Danskmötet och Hallsvenskan

11 OKT 2021 21:18
Dags för Skånes elit att möta Danmarks dito. SSBF landskamp för veteraner sker i Danmark nu på lördag.
  • Uppdaterad: 11 OKT 2021 21:18

Nu på lördag den 16 oktober möter Danmark-SSBF i Star Master’s Petanque boulehall vid  Soleröd strand, Danmark. Från QUA är det Michael Nilsson, Michael Uppström, Matts Linden och undertecknad som ingår i ett av tre lag som möter Danska dynamit. Leif Ljungsryd, Jaime Higa ingår i två andra konstellationer.

Dan Edman, Yngve Edvaldsson, Håkan Paaske, Gert Olsson, Jonny Patron och Thomas Wiede som ersätter Håkan Berg ingår i laget. Det är tre lag från varje nation som spelar en trippel och två dubblar i varje möte. Det blir alltså sex hårda matcher. Matchstart 9:30.

Svenskarna har haft svårt att vinna de senaste åren. Danskarna har helt enkelt blivit mycket bättre. Nästa möte kommer ske på svensk mark. Datum och plats vet vi inte än.

På onsdagens träning kommer Yngve, Dan och Leif och tränar mot QUAs lag. Övriga lottar som vanligt. Jag hoppas få en eller två träningsstationer på plats till onsdag. För dom som vill nöta en viss teknik.

 

Hallsvenskan

QUAs division 1 lag spelar varannan gång i Helsingborg och Tyringe. 23 Oktober spelar div 1 i Helsingborg och 14 november i Tyringe. 5 December spelar man i Helsingborg igen.

För division 4 börjar man den 23 oktober i Malmö. Den 14 oktober spelar man Helsingborg och 5 december spelar man hemma i Malmö igen. De två mötena 2022 spelas båda i Helsingborg.

Ni som vill spela anmäler er på listan i hallen. Alla som vill ska få spela.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info