Hoppa till sidans innehåll
Foto: Birgitta M Glada vinnare av V65 trippel i DM Terje, Micke och Tommy

Guld och silver till QUA på DM

02 JUN 2019 19:19
Det blev ett guld och ett silver till QUA under boule DM i Malmö. Terje Nordborg, Tommy Ljungkvist och Michael Uppström tog guld i V65 trippel. Klas Nilsson och Mikael Uppström tog silver i V65 Dubbel.
  • Uppdaterad: 02 JUN 2019 19:19

Vi spelade otroligt bra i trippeln idag berättar Michael Uppström. Både jag själv och Terje la som kungar och Tommy sköt jättebra. Tommy var glad som en speleman efter segern. Vi kände oss aldrig hotade utan kunde spela avslappnat. Bästa matchen gjorde vi mot Carina, Clas och Kenneth från LBO i semifinalen. I finalen gick det mycket enkelt mot Vinco från Ystad.

I dubbel spelade jag och Klas jättebra ända fram till finalen fortsätter Michael. Vi skulle spela på bana 1 och tänkte ta vara på alla träningstimmar vi spelat och läst banan. Tyvärr föll vi på eget grepp och tappade både lägg och skytte på den kuperade banan. Det blev Tyringe som tog finalen på våran hemmabana, berättar Michael. Klas och jag skrattade åt det efteråt. 

Klas Nisson blev också 3:a i V55 singel i detta DM. På lilla DM den 9 juni har han chansen att försvara sitt guld från förra året i pecisionsskytte. Många har hittat formen till detta DM.  

På nationaldagen den 6 juni är det tävling i Löberöd. I V65 dubbel ställer Lisbeth och Klas, Rune och Puma samt Benny och Terje upp i Rövarcupen. I V55 dubbel hittar man Michael Uppström tillsammans med Matts Linden. Förra året blev de trea.

Skribent: Bill Jakobsson
Epost: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info