Hoppa till sidans innehåll

Guld, silver och brons

19 JUL 2021 21:19
Det har börjat riktigt bra i DM som spelades i Malmö förra helgen. QUA tog hem alla valörer och det gick riktigt bra även för andra klubbmedlemmar som inte nådde ända fram till prispallen.
  • Uppdaterad: 19 JUL 2021 21:19

I Precisionsskjutning tog Dennis Paulsson guld i V55 före 2019 års SM tvåa Jaime Higa.

Silver gick till Trippellagen i V55 med Sven Jönhede, Terje Nordborg och Michael Uppström samt Jovanka Kristiansson, Lisbeth Källström och Klas Nilsson i V65

Bronsmedaljer blev det till trippellaget i V65 Krister Svensson med Birgitta och Ronny Morau. I singel tog Terje Nordborg brons i V55 och Christer Petterson i V65.

Så här beskriver Dennis sitt Guld

"Finalen i skytte-DM spelades mellan Dennis Paulsson och Jaime Higa (Kärnan) och slutade 22-9 till Dennis. Duellen avbröts med två skott kvar på lillen, eftersom segern var klar redan där. Finalen spelades cirka 18.30 inför en liten skara åskådare. 
Från QUA fanns Johnny "Puma" Persson på plats och stöttade Dennis. Jaime "coachades" av Håkan Paaske. När läget började se besvärligt ut för hans skyddsling agerade alltid skojfriske Håkan resolut. Han hoppade upp från sin bekväma solstol, gestikulerade och begärde timeout. Det väckte inget gehör, däremot en hel del glada skratt. 
Jaime, som hade 28 poäng i kvalskjutningen, fick det inte att stämma i finalen. För Dennis var det tvärtom. Tveksamheten i kval och semifinal var borta.
- Jag hittade rätta känslan, kände mig bekväm och vågade släppa loss.
- Skönt att efteråt stå där med guldmedaljen runt halsen. Min första i DM efter ett antal silver och brons sedan tidigare. "

Guldmedaljen välförkänt hängande om halsen på en nöjd Dennis.

Eftersom redaktionen varit på semester i Västerbotten så kan det saknas resultat ovan och finnas felaktigheter. Kontakta då redaktionen snarast. Till helgen fortsätter DM i Tyringe med dubbel och mixeddubbel i samtliga klasser. Hoppas det blir samma fina resultat. Då ska undertecknad vara på plats.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info