Hoppa till sidans innehåll

Inomhussäsongen har börjat

16 SEP 2021 19:12
Medlemsmöte i QUA och MBA, Seriespel, Svenska Cupen, Hallsvenskan och Cafépass. Nu växlar vi om till ett mer intensivt föreningsliv och om några veckor börjar vi med övningsstationer på onsdagar.
  • Skapad: 16 SEP 2021 19:12

Medlemsmöte QUA

Tisdagen den 21/9 kl. 17.30 är ni hjärtligt välkomna till ett medlemsmöte för QUA i Bouletoftahallen. Det finns en del att diskutera.

 

Hallsvenskan

Hallsvenskan kommer att börja igen.

Speldagar är: 2021: 23/10, 14/11, 5/12

Lista ang. intresseanmälan sitter på QUA´s anslagstavla.

 

Seriespel öppen klass

QUA ligger 4:a i div 4 öppen klass med 4 omgångar och tre möten kvar för QUA. Första mötet mot serieledare Boulegetingarna från Tyringe blir helt avgörande för om QUA ska vara med i toppstriden. Vinst mot Tyringe betyder att man ligger en ynka poäng efter Tyringe. Samtidigt möts 2:an Eslöv och 3:an Smedkulan.

 

Tyvärr har alla de tre topplagen i tabellen en match mindre spelad. I sista omgången möter man Smedkulan och det kan mycket väl bli final om Eslöv och Boulegetingarna tappar några matcher mot bottenlagen. Lycka till önskar vi QUA i Kristianstad. Rune som gjort ett fantastiskt jobb som UK för det öppna laget redovisar lagen under UK informerar på denna hemsida.

 

Medlemsmöte MBA

Malmö bouleallians har medlemsmöte i Bouletoftahallen torsdagen den 30 september kl 18. Det ska diskuteras hallen framtid, ekonomi, Corona regler etc.

Det bjuds på förtäring och dricka. Obligatorisk anmälan på teckningslista i hallen eller ett mail till This is a mailto link.

 

Medlemsklubbarna bemannar caféet under dagtid eftersom det inte finns ekonomiska resurserna att betala en anställd. Skillnaden mot tidigare är att när man stått i caféet tre dagar så erhåller man ett klippkort (värde 400,-). Väljer man att stå två personer samtidigt, vilket vissa vill, så får man dela. Dvs man måste stå sex dagar. Detta startar vecka 38. QUA skall bemanna caféet på måndagar

 

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info