Hoppa till sidans innehåll

Julstjärnor

10 DEC 2021 11:34
Snart är det jul och nytt år, Om ni vill spela Hallsvenskan anmäl er på anslagstavlan i hallen eller direkt till UK. QUA behöver spelare till 12 februari och i mars 2022. Nedan kan ni hitta två videos att titta på i vintermörket.
  • Uppdaterad: 10 DEC 2021 11:34

Hallsvenskan 2022

Uttagningen till Hallsvenskan 15 januari är klar och finns under menyn ”UK informerar” på den sidan. Några har inte svarat om dom kan eller inte. Läs era mail eller berätta för någon i UK om ni kan eller har fått förhinder. Michael Uppström är lagledare i Helsingborg, division 4. Undertecknad tar hand om division 1 i Tyringe.

Det återstår tre omgångar av Hallsvenskan. Något speldatum och spelplats för mars 2022 har inte nått redaktionen.   Skriv gärna upp er om ni kan spela 12 februari 2022. Alla som vill får spela och berätta gärna om ni kan spela i mars för UK. Division 1 spelar i Staffanstorp och division 4 i Tyringe.

Årets stjärnor

Årets stjärnor är absolut svenska landslaget som slog Frankrike i VM, Sankta Anna i Spanien. Ivar och Simon bjuder på mängder av fina skott och bländande spel men det är William, läggaren som stänger matchen med två underbara avslutande skott. Matchen kan ses i YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=eFZkZF-dqn0

Här hittar du också matchen mot hemmanationen Spanien. Spanien som kom tvåa i VM slog ut Sverige i åttondelen. Sverige spelar bra men publiken hjälper de Spanska spelarna som vänder matchen. Matchen kan ses i YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=xGJpVAZpVR4

Undertecknad kommer om allt går vägen få påfyllnadsdosen av Coronavaccin på torsdag. Det blir årets bästa julklapp men även vi vaccinerade får ta det försiktigt i vintermörkret när många träffas inomhus. Ni som kan vaccinera er bör absolut göra det.

Jag vill med detta önska alla en God Jul men återkommer igen i mellandagarna.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info