Hoppa till sidans innehåll

Kval till danskmöte

13 FEB 2022 12:48
Kvalet till 2022 års danskmöten avgörs i Bouletoftahallen i Malmö den 26 februari. Fredagen den 25 februari har MBA Ärtboule i Bouletoftahallen.
  • Uppdaterad: 13 FEB 2022 12:48

Till kvalet har tio lag anmälts. Många lag är rena klubblag fast kvalet inte är klubb bundet. QUA, LBO, KÄR, LVÄ, MBK, LBO och TBL spelar med klubblag och Tyringes Boulegetingarna ställer upp med klubblag bestående av damer.

QUA och Lillens vänner har två lag med spelare från båda klubbarna. Jerry Käsper och Ib Christensen spelar med Lillens vänners Per Holst och Anders Månsson.  Mickael Uppström, Anton Turkalj och Klas Nilsson spelar med Dennis Paulsson.

Danmark har redan gjort motsvarande kval. Deras uppställning är klar. Från 2021 är det bara Jens Carlsson, Per Olsen, Christian A Nielsen och Claus Berthelsen som senaste kallades DK2 som kvalificerade sig. Detta lag förlorade bara en dubbel mot varje svenskt lag i Bouletoftahallen. Detta lag tog 15 av Danmarks 35 poäng.

Sverige lyckades skrapa ihop 26 poäng senast. Bättre gick det i Danmark 2021 men det är historia. Den stora skillnaden senast var skyttet. Danskarna sköt bättre och den enda som kom upp i samma klass var Thomas Wiede.

 

MBA  Inbjuder till ÄRT –BOULE Fredagen 25/2 klockan 17.00

Ärtsoppa, ost/bröd, pannkakor,  sylt/grädde och kaffe och kaka. Inträde inkl. tre lottade serier kostar 150 kr

Anmälan senast 22/2 till This is a mailto link. Anmälan är bindande efter 22/2. Dricka tar du med dig eller vinner på Vinlotteriet.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info