Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill Hjulen står för dörren

Medlemmar i Sällskapet Quatre Boule!

08 DEC 2020 15:16
Fortfarande så håller Coronan oss i ett järngrepp som gör att vi inte kan träffas och ha kul tillsammans, vi saknar ju alla våra tränings-kvällar. Vi får hålla ut och avstånd så att vi förhoppningsvis träffas i vår. Vi får avvakta och se när.
  • Skapad: 08 DEC 2020 15:16

Under tiden så arbetar er styrelse på sparlåga, men vår beställning av klubbtröjorna är på G även om denna försenad av Coronan. Vi kommer att beställa dessa i januari, så förhoppningsvis är de klara i februari och innan dess blir det ju inga tävlingar och träningar.

Det är en hel del som inte betalt in medlemsavgiften och licensavgiften. Vi hoppas ju att ni vill fortsätta vara med i vår fina förening, så betala gärna in medlemsavgiften, så stöttar ni vår förening.

Det blir ju förhoppningsvis ett SM 2021 och då i Lindvallen i Sälen. Där kommer vi att boka några stugor och några hotellrum, allt på gångavstånd till banorna enligt arrangören. Mer om detta senare.

Vi vill också önska alla medlemmar En God Jul och Ett Gott nytt år så syns vi alla någon gång 2021, fulla med samlad energi och spellust. Var rädda om varandra.

Styrelsen/ genom Sven Jönhede

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info