Hoppa till sidans innehåll
Detta danska lag möter SSBF först 26 mars. Svenska lagen kvalar till detta 26 februari

Onsdags träning

28 JAN 2022 12:28
Danskmötet sker lördagen den 6 februari. Nu på onsdag 2 februari tränar vi laget som möter Danskarna. Övriga lottar och tränar som vanligt.
  • Skapad: 28 JAN 2022 12:28

På onsdag tränar vi inför Danmarksmötet med Yngve, Dan och Leif. vi möter det gamle danska från 2021. Landskampen mellan Skåne och Danmark spelas i Bouletoftahallen. Tyvärr är publik inte tillåten i hallen men sydsvenska bouleförbundet har lovat sända utvalda matcher via sin hemsida. Det är möjligt att danskarna gör det samma.

Danmark har redan haft sina uttagningar för 2022 års möten och tre starka danska lag klara. Ett av lagen består av fransmän och blir tunga att möta. Kval till danksmötet i Sverige sker lördagen den 26 februari på obestämd spelplats. Kval till danskmötet är inte klubb bundet men ändå finns rena klubblag redan anmälda som t ex LBO, MBK och Trelleborg.

QUA har redan två lag anmälda med Matts Linden, Michael Nilsson, Anders Blixt och undertecknad. I det andra laget spelar Klas Nilsson, Michael Uppström, Ante Turkalj och Dennis. Dennis som numera tillhör Lillens vänner. Dessutom spelar Leif och Jaime för deras respektive klubbar, Lillens vänner och Kärnan.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info