Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill Spel under Palmerna i Trelleborg

Premiär och Final i Palmskottet

21 JUN 2020 18:04
Första tävlingen i Skåne sedan Coronakrisen startade blev Palmskottet i Trelleborg. Två dagar efter midsommar spelades denna dubbel. Där deltagarna kommer från olika klasser.
  • Uppdaterad: 21 JUN 2020 18:04

Redan på samlingen i Generationsparken  kl 9 stod det klart att 16 lag var spelklara. Undertecknad spelade i en svår grupp med bland annat Gert Olsson/David Wiik, Matts och Pontus från Lillens vänner och ett duktigt hemmalag från Trelleborg.  Det blev vinst i första de  två första matcherna men i avslutande mötet mot Lillens vänner blev det knapp förlust. Det stod klart att båda lagen skulle gå till A-slutspel redan innan.

 

Dan Edman och Patrik Wiik vann Palmskottet      Foto:Bill

Det var väldigt trevligt arrangemang och alla höll avstånd och skratten och skämten flödande. Något riktigt regn blev det inte denna dag som bjöd på vänligt väder. Alla höll avstånd och följde de instruktioner gällande Corona som fanns. Denna Generationstävling är en trevlig spelform. Laget ska bestå av 1 junior och 1 öppen eller 1 veteran eller 1 öppen och 1 veteran. Inte två från samma klass.

Bill och Iwe glada finalister.

Dagen slutade med final för Quatre Boules, Bill och Iwe från Ronneby bouleklubb. I finalen mötte man ett annat Ronnebylag med storspelande Dan Edman och Patrik Wiik som blev för svåra. B-turneringen vanns av Lennart och Bosse från Trelleborg. Äntligen har tävlingsspelet börjat igen. Nästa gång är det spel i Tyringe. Det är roligt att både trippeln och dubbel på söndag fulltecknande.

Skribent: Bill Jakobsson
Epost: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info