Hoppa till sidans innehåll

QUA vann Påskasmällen

18 APR 2022 18:55
På Annandag Påsk spelas Påskasmällen i Vellinge. Det blev Lisbeth Källström QUA och Klas Nilsson QUA som vann och Michael Nilsson QUA tillsammans med Iwe Krüger TBL blev 4:a.
  • Uppdaterad: 18 APR 2022 18:55

Vädret var på strålande humör och solstrålarna sken i Vellinge. De enda smällarna man hörde kom från en gammal Volvo och bouleskott. Alla deltagare bjöds på kaffe och rundstycke med pålägg. Det spelades dubbel V55 i fem omgångar, Monrad.

Flera lag från QUA fanns på plats. Karin Petrander spelade med Christer Petterson och vann kaffe för sin 28:e plats. På 12:plats slutade Rune Elisson och Johnny Persson som också vann kaffe. Inför omgång 5 hade både Michael Nilsson/Iwe Krüger och Lisbeth Källström/Klas Nilsson 4 segrar. Vinnaren av den matchen skulle bli segrare och att QUA skulle stå högst på prispallen var redan klart.

Lynn Ljungberg och undertecknad hade 3 segrar och låg på en 7:e plats och kunde via seger ta sig upp på prispallen. Det blev istället förlust och en 10:e plats. Ronny Björkman och Christer Svensson tog sig upp till en fin 8:e plats. Ib Christensen spelade med Per Holst från lillens vänner och blev 9:a

På plats 14 hamnade Sven Jönhede och Michael Uppström och på plats 17 kom Ante Turkalj som spelade med Dennis Paulsson. Dagens födelsedagsbarn Jaime Higa blev 3:a med Jonny Patron. Lisbeth Källström och Klas Nilsson vann före Håkan Bergkvist och Bosse Persson. På fjärde plats kom Michael Nilsson och Iwe Krüger. Femma och sexa blev Curt Lund med Patrik Wiik och Terje Nordborg med Per-Olof Larsson.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info