Hoppa till sidans innehåll

Seriespel lördag

11 JUN 2022 22:35
I Åstorp har QUAs öppna lag i div 4 tagit serieledningen med två vinster och en oavgjord. I veteranserien div 3 ligger QUA tvåa genom två oavgjorda och en vinst. I veteranernas elitserie ligger QUA trea efter två oavgjorda och en vinst.
  • Uppdaterad: 11 JUN 2022 22:35

Organisatorisk var veteranernas elitserien lite kaosartad. Efter klocka tio började i alla fall lagen spela mot varandra. Täby gamla nerlagda galoppbana ligger bredvid och miljön är naturligt vacker och vissa av banorna är luriga och utmanande. En restaurang stod för lunch med pasta för 200:- vilket många ansåg var för dyrt och istället fick parkeringens lilla kaffe fullt med kunder.

För QUA började dagen bra med 4-0 mot Sundsvall. Efter detta blev det lång väntan på Boulejevikerna. Lag två med undertecknad, Anders Blixt och Ante Turkalj spelade riktigt bra men det gjorde även Boulejevikernas Leif, Kjell och Björn. Både läggspel och skyttet nådde högsta klass. Till slut vann QUA denna match men tyvärr förlorade lag 1 sin match.

 

Lag två fick nu möta Kenneth, Berra och Sten och det blev en lika hård drabbning igen. Eftersom lag 2 vann och lag 1 förlorade sin match blev det oavgjort i mötet. Det blev även oavgjort mot Kärnan i dagens sista match där lag 1 med Lynn Ljungberg, Matts Lindén och Michael Nilsson spelade riktigt bra.

För de som spelade i distriktsseriens öppna div 4 i Åstorp blev det serieledning och 5 poäng. För distriktsseriens veteraner i div 3 som spelade i Malmö hamnade man på plats 2 med 4 poäng. Imorgon fortsätter seriespelet.

 

 

 

 

 

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info