Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill Jakobsson Ghettas, Jaime, Ynve, Dan m fl, många träffades denna torsdag.

Skånskt hygge

21 MAJ 2020 21:06
Detta års Kristi himmelsfärdsdag blev minnesvärd. I den skånska myllan grodde stor längtan till att träffas och det var inte bara naturen som sköt skott så här på vårkanten. Det small ordentligt utanför Bouletoftahallen, Vilken härlig träff!
  • Uppdaterad: 21 MAJ 2020 21:06

En liten sammankomst för boulespelare blev det vid Bouletoftahallen. Det var ca 30 stycken boulespelare i olika åldrar som träffades för fyra lottade omgångar boule. Alla försökte hålla avstånd till varandra och inga fasta ringar användes. Det var stort fokus på Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Banorna var breda och alla höll naturligt avstånd. Att ta i hand före och under match var uteslutet men man hälsade på varandra verbalt och med teckenspråk. Man såg hur många spelare lyste upp och tävlingsmomenten blev underordnat för det flesta deltagare. Det var roligt att träffa sina gamla boulekompisar igen och det hördes många hjärtliga skratt under dagen.

Boulefamiljen hade tur med denna lilla i utflykt. Det var soligt och varmt så de flesta kunde spela i T-shirts. Några samlades till och med i skuggan för att snacka lite mellan omgångarna.

Flera spelare från öppen klass fanns på plats och det fanns gott om vackra damer. Arrangemanget var enkelt men tydligt. Säkerhet först men ta också ansvar själv. Stort tack till alla inblandade.

Magnus Wedel njöt i skuggan

Det var Bo Persson från Ronneby bouleklubb som vann. Quatre Boules Johnny Strömberg lyckades ta en fin andra plats. På tredje plats kom landslagsmeriterade Magnus Wedel. Det krävdes både skicklighet och lite tur i lottningen för att nå toppen. Quatre Boules Klas Nilson, Ronnebys Patrik Wiik och Kärnans Jonny Patron fick också en del av prispengarna.

 

Vilken härlig dag.

Skribent: Bill Jakobsson
Epost: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info