Hoppa till sidans innehåll

SME Öppen

05 SEP 2020 19:41
Tredje plats i A-turneringen i SME Öppen dubbel blev det för Michael Nilsson och undertecknad. I B-turneringen vann Leif Ljungsryd och Terje Nordborg. Lördagen bjöd på varierat väder denna septemberdag
  • Uppdaterad: 05 SEP 2020 19:41

 Efter vinst mot ett hemmalag från Smedkulan med 13-1 och över QUA-duon Terje och Leif med 13-5 blev det gruppfinal mot Åsa och Mikael Hallendorf ifrån Knäred. Där blev det förlust med 6-13 i en välspelade match. Som tvåa i gruppen blev det skiljematch innan kvartsfinalen för Michael Nilsson och undertecknad.

 

Mot Knäred var det små marginaler    Foto:Bill

Skiljematchen slutade 13-2 mot Ib Chrisiansen och Lena Hansen. I kvartsfinal stod Per Holtz och Dennis Svensson för motståndet. Dom hade ersatt Jerry och Klas från QUA som lämnat återbud. Kvartsfinalen blev en rysare och slutade välförtjänt 13-12. I semifinalen mot Bosse Persson Kurt Lund fungerade spelet bra fram till 6-2 men sedan föll vi ihop. Michael Uppström och Matts Linden gick också till A-slutspel men åkte ut i kvartsfinalen.

 

Skiljematchen och den hårda kvartsfinalen tog på krafterna

I Svenshögsparken var det ”hallandsväder” med blåst, regn och sol. Smedkulans fina anläggning med sommarhuset i mitten och boulebanorna runt om är en idyll och byggdes år 2000. Flera åskådare samlades utanför staketet eftersom tävlingsområdet bara var för spelare och tävlingsarrangörerna.

Banorna ligger nära Burlövs centrum. Området runt omkring består av höghus och en hel del skadegörelse drabbar klubben som får starta med att städa innan träningen. Förra veckan drabbades man av inbrott. Inte nog med att man tog en storbilds TV och en ljudanläggning man slog också sönder saker i huset.

 

I den andra semifinalen spelade Yngve Edvaldsson och Dan Edman mot Linus och Marcus om en plats i finalen. Det blev Bo och Kurt som sedan vann finalen över Linus Manusson och Macus Rundqvist.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info