Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill Jakobsson Textilkonst av Anki Noren

Tvätta händerna

30 APR 2020 18:06
Vi är några som kommer på träningarna på tisdagar och onsdagar. Det är kul att träffas men man håller varandra på behörigt avstånd. Vad kan man då göra när man inte kan spela boule och träffa sina vänner som vanligt.
  • Uppdaterad: 30 APR 2020 18:06

Att bygga, måla eller anlägga boulebana är ett tips.

 - Jag tar gräset med jordfräsen typ 15 centimeter ner under gräset. Sen har jag 195×45 som ram fiberduk 0,20 sten ,stenmjöl med 0,20 sten och padda så in i helvete, skriver Poppe Frid.

Poppe kan nu stoltsera med jättefin boulebana på egna tomten.

Att träna själv går naturligtvis alldeles utmärkt men många behöver också lite tävling mot andra och det finns det gått om i social medier som t ex Facebook.

Att promenera eller besöka speciella platser kan man göra. Malmö har många fina skulpturer att besöka och man kan testa boulebanor eller besöka naturområden för den som har bil eller cykel.

Antalet smittade i Malmö ökar nu och under maj månad kommer nog den trenden hålla i sig i Skåne. Det är klokt att isolera sig lite i dessa dagar.

DM är inställt och SM och seriespel är flyttat till augusti. Får man abstinens så kan man kolla boulematcher på Youtube.

Om ni har ett bra tips till vad man kan göra istället så skicka gärna dessa till mig så jag kan publicera dem. Ni får gärna ge mig lite tips om vad ni vill att jag skriva om. Att skriva om sport är inte helt enkelt i dessa dagar.

Skribent: Bill Jakobsson
Epost: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info