Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bill Mats Linden bredvid Michael Uppström på Korsika

Välkommen tillbaka - Matts Linden

07 SEP 2020 15:08
En skytt, läggare och mellanspelare av allra högsta klass kommer att spela för QUA nästa säsong. En spelare med lugn och taktiskt sinne som blir en välkommen förstärkning till elitlaget.
  • Uppdaterad: 07 SEP 2020 15:08

Matts Linden spelade i QUAs elitlag i flera säsonger men gick sedan till Lillen vänner där han spelat flera säsonger. Jag blir kvar i Lillens vänner men har min licens i QUA berättar Matts.

Med Matts kommer vi få ett mycket slagkraftigt elitlag. Vi satsar på att vinna elitserien 2021. Konkurrensen från Kärnan i Helsingborg är en fördel.

 

Matts Linden 2:a från vänster. Bild från fyra säcka

Matts blev tvåa senast i Äggcupen 2019 öppen klass och förlorade finalen mot danska landslagets mixpar. Han deltog också i kvalet till danskmötet tillsamman med Michael Uppström, Michael Nilsson och undertecknad. Dessutom gjorde vi debut i Fyrlingen, Borås.

Matts har haft stora framgångar i Varbergs Strandcup. I Lillens vänner har han spelat både med det öppna och V55-laget.

 

Matts var en stor förebild för mig när jag kom till QUA och det ska bli jättekul att spela med honom igen. Hans skruvade lägg från högersidan har otrolig precision. Matts är en mycket duktig skytt som skjuter lika bra på kort som långt avstånd. 

 

Det taktiska spelet har utvecklats varje år jag spelat med honom. Han är en ärlig lagspelare som när han tänder till blir en oerhört stark motståndare. "Nu är det krig" betyder i Matts vokabulär att han kommer göra allt inom reglernas ramar för att vinna. Quatre Boule kommer få ett mycket starkt elitlag 2021. Välkommen tillbaka Matts.

Skribent: Bill Jakobsson
E-post: Adressen Gömd

 Ange alt-text här.

Quatre Boule är en del i Malmö Bouleallians.

Till MBA:s hemsida.

 

Quatre Boule på Facebook  

 

Bildresultat för vädersymboler

Vädret i Malmö

Bildresultat för youtube logga

Se boulefilmer från Youtube.

 

Postadress:
Quatre Boule Sällskapet - Boule
Birgitta Morau, Bettina Olssons väg 10
21837 Bunkeflostrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: birgitta.morau@gmail...

Se all info